Alternativt til golf kan du starte til kajak

Selvom golf er et konkurrenceminded spil, så har det også en meditativ og helende effekt. Du er ude i den friske luft og natur. Du er enten sammen med venner eller alene. Og du dyrker en sport, som er “langsom”. Langsom i den forstand, at der ikke er tidspunkter med høj intensitet. Hverken i hjernen eller i kroppen.

Men er golf noget du aldrig er blevet sådan rigtig dygtig til, og føles det bare ikke særlig godt at være sådan lidt halv-dårlig hver gang du spiller? Så er der et alternativ til det sunde du får fra golf. Du kan nemlig starte på kajak. Det er super nemt, at komme igang med og det er meget sundt for både krop og sjæl.

Activity Kayaking Sport Water Outdoors Boating

At dyrke roning og gå til kajak er nemmere end du tror

Det kan lyde besværligt at gå til roning. En ting er at du skal anskaffe dig en masse udstyr. Hvilket i øvrigt kan begrænses til en kajak, en pagaj og en pumpe. Så er du faktisk good to go. Men der er selvfølgelig også en anden essentiel ingrediens – vand. Ja, en sø, en å eller et hav er nødvendigt for dig.

En anden ting, som bekymrer mange er hvordan de skal transportere en lang kajak. Skal man så anskaffe sig en tagræling eller en trailer? Og kan man helt alene håndtere en stor kajak? Svaret er simpelt. Meget simpelt. Og det er løsningen på en lang række problemer. Du skal nemlig bare anskaffe dig en oppustelig kajak.

Two Reservoir Kayak Sport Women Lake

Med en oppustelig kajak kan du nemt gemme den af vejen, når du opbevarer den. Den fylder ikke mere end en stor sportstaske. Hvilket så også gør, at du nemt kan have den i bilen, i bussen eller i toget. Faktisk også i flyet, skulle du ønske at krydrer din rejse med en oplevelse på vandet.

Det tager ikke mere end 5-10 minutter at klargøre en oppustelig kajak og så er du på vandet. Klar til at lade din mentale batterier helt op. Jeg kan kun anbefale dig, at anskaffe dig en oppustelig kajak. Du kan se på en række af kvalitetskajakker her. Der er noget for enhver pengepung, men også til ethvert behov og krav.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *